Agenda

24-06-2017
DORPSFEEST

Ideeënbus

Wilt u een evenement organiseren of heeft u een ander goed idee voor de website?
Laat het ons weten!

Volg ons ook via:

Volg ons via Facebook Volg ons via twitter

Welkom bij MFC de Helling

Hier vindt u alle actuele informatie over MFC de Helling in Winsum Fr. U bent van harte welkom.

De uit Italië afkomstige “U2 ZEN GARDEN” is absoluut ‘s werelds beste U2 tribute band. Frontman Zeno Sala, die wereldwijd bekend staat als de absolute Bono kloon, leidt deze band vol passie en muzikaliteit. Sinds 1999 brengt U2 Zen Garden op passende wijze een eerbetoon aan ‘s werelds grootste band: U2!

 

Zanger en frontman Zeno die als drummer afgestudeerd is aan het conservatorium, maar ook een begenadigd gitarist is lijkt qua zang en uiterlijk ongelooflijk veel op zijn idool Bono. Hij werkt sinds 1993 als professioneel muzikant, componist, schrijver en arrangeur en heeft met eigen werk o.a. de finale van de prestigieuze San Remo rock wedstrijd bereikt.

Matt heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het spelen van de zeer kenmerkende gitaarpartijen van de Edge. Na uitgebreid bestuderen van de door de Edge gebruikte apparatuur heeft hij in de loop der jaren exact dezelfde gitaren, versterkers en effecten aangeschaft. Matt is in staat om zijn apparatuur zo te configureren dat hij exact de set-up van de diverse U2 tours kan kopiëren. Daarnaast is hij een zeer goed achtergrondzanger en een geweldige performer.

 

Frontman Zeno heeft met U2 Zen Garden en andere bands meer dan 1000 U2 tribute concerten gegeven over de gehele wereld. Hoogtepunten van de afgelopen jaren was het optreden voor de Spaanse televisie in de Olympische sportzaal in Barcelona (Sant Jordi Palau) voor meer dan 12.500 mensen en het mega Reuring Fest , Purmerend NL waar meer dan 10.000 mensen bij aanwezig waren. Voorafgaande aan de show op Reuring had de band een interview met de enige erkende U2 Fancub in Nederland. 

U2 Zen Garden gaf in de afgelopen jaren geweldige shows in Europa , Paraquay , Mexico en Zuid-Amerika en tevens was U2 Zen Garden de 1ste U2 Tribute die in Rusland heeft opgetreden. U2 Zen Garden is een unieke happening die je live gezien dient te hebben !!!

 

MAM Agency / U2 Zen Garden BeNeLux , India , Russia & Baltics Agency

Erik Prins

www.mamagency.nl

Lees verder

Tributenight met U2 en Anouk 14 oktober zaal open 21.30 uur

de voorverkoop van de  tributenight met optredens van U2 ( Zen Garden uit Italie ) en Anouk is begonnen.

de kaarten kosten in de voorverkoop € 17.50 per stuk ( reserveren is niet mogelijk ). de kaarten kunnen in de Helling worden

opgehaald , eerst een telefoontje plegen is verstandig 06-20864824 daar we niet altijd aanwezig zijn.

ook kunnen kaarten worden besteld via de bank, je maakt het bedrag met eenmalig een euro portokosten over op bankrekeningnummer

NL 04RABO0136115330 t.a.v. S. Heslinga ovv Tributenight U2 en Anouk graag met duidelijke naam en adres vermelding.

als het geld binnen is sturen we de kaarten op.

Lees verder